31 augusti - 9 september 2018

FDI mässan:
Mässan pågår 5-8 september 2018

Pris per person: 
Presenteras här inom kort

Detta ingår i resan:
Presenteras här inom kort

Program:
Presenteras här inom kort

 

 

Följ med till FDI-mässan i Buenos Aires!

FDI World Dental Congress (FDI WDC) är en mässa och ett internationellt forum för oral hälsa i världen. En omfattande mässa som presenterar de senaste produkterna, tjänsterna och teknologierna och ger fantastiska möjligheter till nätverkande. Mässan pågår 5-8 september 2018. Följ med DAB till Buenos Aires! Vår resa går av stapeln den 31 augusti - 9 september 2018. Läs mer om FDI här>

Lite kort om resan här:
Flyg med Lufthansa till Sao Paolo och vidare inrikesflyg till Foz de Iguacu där vi bor på ett resort i 3 nätter (Wish Resort).
Flyg från Sao Paolo till Buenos Aires där vi bor centralt i 3 nätter idealiskt läge för egna upplevelser och utflykter (MeliaBuenos Aires).
Foz de Iguacu - Bl a besöker vi världens mest spektakulära vattenfall (Iguazu waterfalls) med sina 160 till 260 vattenfall som utgör ett 3 km sammanhängande och ca 70 meter högt fall. Idag bildar fallen en naturlig gräns mellan länderna Argentina, Brasilien och Paraguay och det högsta fallet är det hästskoformade djävulsgapet. 2011 utsågs fallen till ett av världens sju naturliga underverk. Vi besöker fallen från både den brasilianska och argetinska sidan under 2 dagar då vi också får uppleva den atlantiska regnskogen i den omkringliggande nationalparken.

Buenos Aires – tangons huvudstad som ligger beläget vid Rio de la platas mynning med sitt kosmopolitiska stadsliv där vi kommer att får en halvdags stadstur för att uppleva Buenos Aires hilights och de färglada kvarteren La Boca och San Telmo samt Boca Juniors Stadium.
Det blir också en heldag på det välkända Pampas.

Vi kommer också att göra studiebesök och få föreläsningar av lokala företag i tandvårdsbranchen på plats. Dettta i samarbete med Kulzer.
Mer om det här inom kort.

Begränsat antal platser. Först till kvarn...

Varmt välkommen!

Föranmäl ditt intresse redan nu! Vi kontaktar dig sedan med mer info framöver.
Fyll i formuläret nedan eller ring Carina Sterner på tel: 08-506 505 00.

OBS! Begränsat antal platser. Först till kvarn...

© 2015 DAB