Följ med oss till FDI World Dental Congress i SAN FRANCISCO 

Välkommen på en resa till en av världens häftigaste och vackraste storstäder. FDI hålls i San Francisco i september 2019. Vi reser dit och kombinerar det med kurs i hygien och smittskydd i tandvården. FDI-mässan pågår 5-8 september och här kan du träffa kollegor från hela världen och se mängder av produkter och nyheter. Läs mer om FDI-mässan här: https://www.world-dental-congress.org/

Magiska San Francisco ligger på den amerikanska västkusten och lockar med många sevärdheter. Centrum är ganska litet för att vara en amerikansk storstad så det går att promenera mellan många av dem. Golden Gate är en av de broar som vi sett kanske tusentals gånger på film. Och det är precis lika mäktigt att åka över den som du kan tro!

Hygien och smittskydd i tandvården
Behovet av hygien och smittskydd ökar inte bara inom hälso-, sjuk- och tandvård utan även i vardagslivet. Hygieniska åtgärder har som mål att ge hela tandvårdsteamet kunskaper i hygien och smittskydd för att kunna förhindra och förebygga vårdrelaterade infektioner och ökad antibiotikaresistens. Avsikten med hygieniska åtgärder är att på ett enkelt och ändamålsenligt sätt eliminera smittspridning.

Syftet är att ge riktlinjer för tandvårdspersonal i det dagliga arbetet och främja en hög hygienisk kvalitet. Kunskap ger trygghet!

Föreläsare:
Inger Spencer är tandsköterska, har de senaste 10 åren varit hygienansvarig vid Folktandvården Västra Götaland. Är konsult med mångårig erfarenhet inom ämnesområdet vårdhygien i tandvården.

Föranmäl ditt intresse redan nu!
Mer info om resan och fullständigt program, pris etc publiceras här inom kort, men förboka ditt intresse redan nu! 

(Anmälan är inte bindande).

Begränsat antal platser. Först till kvarn...

© 2015 DAB