Kostnader:

Kursavg: 3950:-
I kursavgiften ingår förutom föreläsningarna även bussresa, en konferenslunch och after ski.

Logi:
Vi bor på Högfjällshotellet.
Del i dubbelrum: 3895:-
Eget rum: 6490:-

Tillval / middagar:
Fredag 22 mars

Jack´s Bhack 895:- inkl. dryck

Lördag 23 mars
TB Room, Champangehyllan 950:- inkl. dryck

Föreläsare: Inger Spencer

Inger Spencer är tandsköterska, har de senaste 10 åren varit hygienansvarig vid Folktandvården Västra Götaland. Är konsult med mångårig erfarenhet inom ämnesområdet vårdhygien i tandvården.

Föreläsare: Mattias Svahn

Mattias Svahn är en duktig längdåkare som tävlat många år i långloppsvärldscupen. Man ser honom i TV-rutan under Vasaloppet där han vallar längst spåret. Han kommer att hålla en inspirationsföreläsning om träning och teknik.

Ett fåtal platser kvar! 

Nu är det dags att anmäla sig till vår populära kursresa till Sälen!

DAB Dental tillsammans med några av våra bästa leverantörer anordnar återigen en kursresa till genuina Högfjällshotellet i Sälen. Resan går med limousinebuss från Göteborg till Sälen 21 – 24/3 2019. Högfjällshotellet har skapat fjällvärldens bästa mötesmöjligheter. Vi kommer att få en inspirerande föreläsningar och vi får senaste nytt från våra leverantörer. Skidåkningen startar i direkt anslutning till hotellet och populära ”Rydell & Quick” kommer underhålla oss på After-Ski. Årets kurstema är Hygien och smittskydd i tandvården med Inger Spencer. Vi kommer även få inspiration, träningstips och teknik av skidåkarprofilen Mattias Svahn. Och DAB berättar om det senaste inom digitala avtryck. 

Föreläsare: Inger Spencer

Hygien och smittskydd i tandvården
Behovet av hygien och smittskydd ökar inte bara inom hälso-, sjuk- och tandvård utan även i vardagslivet. Hygieniska åtgärder har som mål att ge hela tandvårdsteamet kunskaper i hygien och smittskydd för att kunna förhindra och förebygga vårdrelaterade infektioner och ökad antibiotikaresistens. Avsikten med hygieniska åtgärder är att på ett enkelt och ändamålsenligt sätt eliminera smittspridning.

Syftet är att ge riktlinjer för tandvårdspersonal i det dagliga arbetet och främja en hög hygienisk kvalitet. Kunskap ger trygghet!
Målgrupp: Kursen vänder sig till hela tandvårdsteamet.

Varmt välkommen!

Anmäl dig via formuläret nedan eller ring oss på
tel: 08-506 505 00 eller via mail till kurs@dabdental.se.

Anmälan är bindande så snart DAB accepterat bokningen och skickat bekräftelse på
deltagandet. Avbokning efter mottagen bekräftelse debiteras med 50% av avgiften.

© 2015 DAB