Följ med på Kursresa till exotiska Malaysia 25-30 januari 2019

Tillsammans med vårt systerbolag i Danmark arrangerar vi en kursresa till Kuala Lumpur i Malaysia. Fantastiska upplevelser kombinerat med tre kurser som hålls av Tandläkare Jan Tagesen på danska i en exotisk miljö! Kurserna vänder sig till hela tandvårdsteamet. Resan bjuder även på toppklassigt hotell, JW Marriott Kuala Lumpur, kulinarisk mat, city-sightseeing och ett studiebesök på en handskfabrik. De olika kurserna behandlar ämnen som:  ”Orala slemhinneförändringar och patologi”, ”Akuta situationer och första hjälpen i tandläkarpraktiken” och ”Farmakologi i tandläkarpraktiken”. Resan går från Kastrup via Amsterdam till Kuala Lumpur. Anslutningsflyg från Stockholm kan ordnas för en tilläggskostnad på 1500 kr. Alla måltider och transfer fram till onsdag efter lunch ingår i resans pris.

Se mer utförligt kursprogram på danska här.

Datum: Fredag den 25 januari till onsdag den 30 januari, 2019 (landar hemma igen torsdag 31 januari).
Plats: Kuala Lumpur, Malaysia
Föreläsare: Tandl. Jan Tagesen
Kurser: ”Orala slemhinneförändringar och patologi”, ”Akuta situationer och första hjälpen i tandläkarpraktiken” och ”Farmakologi i tandläkarpraktiken”.
Målgrupp: Hela tandvårdsteamet.
Pris: 26.900 SEK- inkl. flyg från Kastrup, dubbelrum på hotell JW Marriott Kuala Lumpur. Alla måltider fram till onsdag efter lunch ingår i resans pris.
Pristillägg: Enkelrum: 3000 SEK. Anslutningsflyg: Flyg från Stockholm till Amsterdam: 1500 SEK.

Du har också möjlighet att förlänga din vistelse med DANexplore. Läs mer om det här.

Begränsat antal platser. Först till kvarn...
Anmäl dig senast 1 december via formuläret nedan eller ring oss på tel: 08-506 505 00. 

Varmt välkomna!

© 2015 DAB