Carlos Frechilla,
tränare på Ultimate Padel

FULLT! 19 november 2020/Träning
Träningstillfälle.Kl.16:30-18:30. Två erfarna tränare finns på plats och delar med sig av regler, tips & tricks. En lättare måltid serveras.

24 november 2020/Träning
Träningstillfälle.Kl.16:30-18:30. Två erfarna tränare finns på plats och delar med sig av regler, tips & tricks. En lättare måltid serveras.

FULLT! 27 november 2020/Turnering
Turnering! Kl.13:30-18:30. Dags för att kora padelmästaren i tandvårdsbranchen. Efter turneringen bjuder DAB på middag med öl/vin eller alkoholfri dryck i ett angränsande konferensrum.

Adress till Ultimate Padel:
Johanneslundsvägen 7, UpplandsVäsby (bredvid E4:an, ett stenkast från Bredden).

Kostnad
Kostnadsfria event, men ej avbokad plats debiteras med 300 kr.

Läs mer om Ultimate padel på deras websida: ultimatepadel.se

Läs mer om padel och regler här

Spela padel med oss!

Nu arrangerar vi på DAB vårt eget Padel-event! All tandvårdspersonal är välkomna! Både nybörjare och ni som har spelat tidigare. Först får ni tillfälle att träna lite under hösten sen avslutar vi med en turnering för dom som vill.

Padel är en av världens idag mest växande och populära sporter. I Sverige har etableringen av nya padelcenter gått rasande fort. Nu i oktober öppnar Ultimate Padel sin toppmoderna anläggning i Upplands Väsby strax norr om Stockholm. Här byggs just nu den ultimata anläggningen med 18 stycken banor av högsta klass, stora fräscha omklädningsrum med bastu och bekväma och sociala loungemiljöer.

Vid våra båda träningstillfällen den 19 och 24 november har vi två erfarna tränare på plats som kan dela med sig av regler, tips och tricks. Racket och handdukar finns på plats för dem som önskar. En lättare måltid serveras.

Den 27 november är det dags för turnering. Är du vår padelmästare i tandvårdsbranschen? Vi börjar redan kl.13:30 och efter turneringen bjuder vi på en enklare middag med dryck i ett angränsande konferensrum.

Begränsat antal platser. Föranmälan krävs till samtliga tillfällen.
Anmäl dig/er via formuläret nedan eller ring oss på tel: 08-506 505 00.

Varmt välkommen till den ultimata padelupplevelsen med DAB!

© 2015 DAB