Klicka på bilden för att få större format.

Följ med på resa till Sydafrika, Hermanus (i närheten av Kapstaden) i april 2018!

Southern Implants håller Internationellt forum med välkända talare 15-18 april. I samband med detta samlar vi på DAB en grupp och åker på en oförglömlig, intressant och lärorik kursresa som går av stapeln den 13 april - 20 april. Förutom det internationella forumet kommer vi ha egna föreläsningar på svenska om Implantat och benersättningsmedel. Vi kommer också hinna med utflykter, goda middagar och få njuta av bildsköna naturvyer, ett imponerande djurliv och möjlighet att spela golf.

Vi bor på ett fint hotell i Hermanus - en liten ort några timmar sydost om Kapstaden. Hermanus är framförallt känt för att det ligger i en bukt som valar brukar föredra att besöka. Den lilla orten är otroligt mysig med flertalet restauranger och hotell. 

De två sista nätterna bor vi i Kapstaden och får uppleva denna storstad som har allt och lite till. Staden ligger vackert beläget vid atlantkusten med Table Mountain i bakgrunden. Vacker natur, kultur, vindistrikt, sol och bad, safari och spännande äventyrsaktiviteter finns allt nära till hands. Kapstaden kallas ofta för en av världens vackraste städer.

  
Vi bor på femstjärniga Arabella Hotel i Hermanus.

Resan kostar 39.000kr/person inkl. flyg, hotell, transfer, inträde till kongressen, föreläsningar, gala middag, mat & dryck.

Mer info och program presenteras här inom kort.

Vid frågor ang. denna resa, kontakta Tommy Holmén på tel: 0709-51 53 10 eller Ninni Teljsted på tel: 0708-59 34 40.

Begränsat antal platser. Först till kvarn...

Föranmäl gärna ditt intresse redan nu! Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig när vi har mer att berätta om resan.

© 2015 DAB