Vi förlänger vår träningsutmaning! Fortsätt skickas in era träningsbilder!

Top Dent Challenge 2022 i samarbete med Tandläkare utan gränser!

Nu har vi dragit igång Top Dent Challenge, med målet att du ska komma i form och att vi tillsammans stödjer det viktiga arbete som Tandläkare utan gränser utför.

Om du lägger en order hos oss i perioden 1 januari – 28 februari* och anger koden ”TDchallenge”, samt registrerar dig nedan så går 5 % av ordervärdet oavkortat till Tandläkare utan gränser. Du får sedan ett utskick med ett träningskit - och följer du instruktionerna har du goda chanser att vinna en plats i vår Padelturnering med fina priser som går av stapeln i maj (om Coronaläget tillåter) på olika orter i Sverige. Mer info & tävlingsinstruktioner kommer via mail efter anmälan.

Välkommen med din anmälan!

* Ordervärde ska uppgå till minst 1000 kr exkl. moms, max 2 träningskit skickas ut per registrerad order och max 5 order per klinik kan registreras med koden. Kan ej kombineras med andra avtal och gäller enbart förbrukningsartiklar. DAB följer noga myndigheternas rekommendationer för att förhindra spridningen av Covid-19. På grund av rådande omständigheter måste vi dock vara förberedda på att padelturneringarna kan ställas in med kort varsel.

© 2015 DAB