Mer info

DAB Dental AB startades 1903 och är idag en marknadsledare i Sverige inom distribution av medicintekniska produkter till tandvården. I sortimentet ingår allt tandvården behöver i form av förbrukningsartiklar, utrustning samt tekniska tjänster. DAB Dental har ca 80 anställda och kontor i Stockholm, Malmö, Linköping, Falun, Göteborg samt ett showroom centralt i Stockholm.
Bolaget omsätter ca 350 Mkr och ingår i börsnoterade Lifco AB. Inom Lifco AB finns ett 100-tal bolag som har ca 200 000 tandläkare, sköterskor och hygienister som kunder varje år. Lifco AB är expansivt och omsätter totalt ca 8 miljarder SEK.

Vi expanderar kraftigt och söker nu
Två distriktsansvariga säljare till DAB Dental

DAB expanderar för tillfället kraftigt och söker därför två distriktsansvariga säljare som vill utveckla vår försäljning av utrustnings- och förbrukningsprodukter till den svenska tandvården. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor. Ni kommer att sälja ett brett produktsortiment från kända och ledande tillverkare.

Vi söker för närvarande en distriktsansvarig säljare till Norrland och en distriktsansvarig säljare till Östergötland och Jönköping.

Som säljare är du ansvarig för att driva försäljningen inom ditt distrikt. Arbetet innebär mycket ansvar men även stor frihet och består av att boka, planera, genomföra och följa upp kundbesök. Du kommer även att delta i mässor, temakvällar och kundträffar. Du är relationsskapande, affärsmässig och brinner för försäljning. Den vi söker är driftig, strukturerad och trivs med att ansvara för och planera ditt eget arbete och se till att våra kunder får bästa möjliga service.

Vi ser några års erfarenhet av försäljning på fält som en stark merit men inget krav. Tandvårdsbakgrund är också meriterande. Jobbet innebär resor med ett antal övernattningar per år, körkort B är ett krav då dina resor sker med bil, tjänstebil ingår. Fast månadslön samt bonussystem där du har stor möjlighet till egen påverkan finns.

För mer information kan du kontakta Staffan Fryklöf på telefon: 0708-59 34 35.
Sänd din ansökan med bifogat CV till staffan.fryklof@dabdental.se

Din ansökan vill vi ha senast den 12 februari 2018. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!


Till Södra Sverige söker vi:

Distriktsansvarig Säljare DAB Dental

Södra Sverige är ett prioriterat område för oss på DAB Dental. Vi söker därför dig som vill utveckla vår försäljning av utrustningsprodukter till den svenska tandvården. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor. Du kommer att sälja ett brett produktsortiment från kända och ledande tillverkare. Som säljare är du ansvarig för att driva försäljningen inom ditt distrikt, som i huvudsak består av Halland, Skåne, Blekinge, Kronoberg och Kalmar.

Arbetet innebär mycket ansvar och består av att boka, planera, genomföra och följa upp kundbesök. Du kommer även att delta i mässor, temakvällar och kundträffar. Du är relationsskapande, affärsmässig och brinner för försäljning. Du är också driftig, strukturerad och trivs med att ansvara för och planera ditt eget arbete och se till att våra kunder får bästa möjliga service.

Vi ser några års erfarenhet av försäljning på fält som en stark merit men inget krav. Tandvårdsbakgrund är också meriterande. Jobbet innebär resor med ca 20 övernattningar per år, körkort B är ett krav då dina resor sker med bil, tjänstebil ingår. Vi erbjuder fast månadslön samt bonussystem där stor möjlighet till egen påverkan finns.

För mer information kan du kontakta Paul Ardo på telefon: 0708-59 34 23

Sänd din ansökan med bifogat CV till paul.ardo@dabdental.se
Din ansökan vill vi ha senast den sista november. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!

© 2015 DAB