TOP DENT

Top Dent är varumärket på frammarsch med en växande produktportfölj som säljs i Norden och Baltikum. Vi strävar efter att vara ett självklart inslag på hyllan hos varje tandvårdsklinik inom ett brett spann av produktkategorier. Vår vision är att våra kunder ser Top Dent som ett prisvärt alternativ med hög kvalité för dagligt bruk, där Top Dents produkter möter användarens krav för alla efterfrågade produktområden.

Vi är redan idag välkända som leverantör av förbrukningsvaror såsom handskar, etsgel, bomullsrullar, munskydd, polerare, hygienprodukter och mycket mer. I produktportföljen finns mer än 700 artiklar.

I vår strävan att tillhandahålla attraktiva och efterfrågade produkter vidgar vi nu produktportföljen med tandfyllnadsprodukter. Vi vill att du som kund får en möjlighet prova våra nya spännande produkter och erbjuder därför alla våra kunder Top Dent Happy Deal, ett kampanjerbjudande till fantastiskt pris! Läs mer här
 

Vi vill ständigt förbättra oss och tar gärna mot ha dina synpunkter, speciellt då vi kontinuerligt söker nya produkter för att bistå våra kunder på bästa sätt i sitt arbete. Tveka inte att höra av dig till DAB om du har tips och önskemål kring någon produkt eller tjänst. 

 Välkommen att prova Top Dent

          

© 2015 DAB